Vriezer reparatie

Vriezer defect? Wordt deze te warm of maakt hij een vreemd geluid? Schakel Reparatieservice Noord in en laat een professioneel monteur uw vriezer repareren. Dit natuurlijk tegen een aantrekkelijk tarief!

Wanneer u problemen ondervind met uw vriezer staan wij graag voor u klaar. Bij Reparatieservice Noord bent u verzekerd van een professionele monteur. In veel gevallen is het mogelijk uw vriezer te repareren wat voorkomt dat u een compleet nieuw apparaat aan moet schaffen. Wij hanteren een aantrekkelijk tarief. Problemen met uw vriezer? Of het nu gaat om een defect, storing, of misschien gewoon een vreemd geluid, wacht niet langer en schakel onze hulp in!

Hierbij enkele tips voor het gebruik en onderhoud van uw vriezer.  1. Controleer regelmatig of de vriezer goed gesloten is en zorg ervoor dat de deksel of deur niet onnodig wordt geopend. Zo voorkomt u ijsvorming.
  2. Zorg ervoor dat de ventilatieroosters altijd stofvrij en schoon zijn. Gebruik voor het schoonmaken een stofzuiger of een borstel.
  3. Verwijder regelmatig aangevroren ijs met een plastic schraper. - Ontdooi de vriezer wanneer de aangevroren ijslaag dikker is dan 1 cm.
  4. Vul de vriezer nooit helemaal tot bovenaan. Stapel maximaal tot aan de hoogte van het mandje of de laadlijn.
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasmachine reparatie

Als je vriezer het niet meer doet is dat heel vervelend. Gelukkig kun je een aantal problemen zelf opsporen en verhelpen.

Vriezer wordt te warm
Sluit uw deur niet goed af? Een deur die niet hermetisch aflsuit heeft als gevolg dat uw diepvriezer de temperatuur niet kan bereiken en aanhouden.

Snelle service!

Gecertificeerd monteur!

Klantvriendelijk!

Veilig!

Onze andere diensten

*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasmachine reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Vriezer reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasdroger reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Vaatwasser reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Koelkast reparatie
Vanaf €?

Vanaf €?

In- en verkoop witgoed
Image

Contact